Vores undervisere

Amalias portræt

Amalia Schatt

Violinunderviser
Amalia er en fransk uddannet violinist der underviser både børn (freelance) og voksne (aftenskole) af alle niveauer. Du kan selv vælge hvilken genre du vil spille. Undervisningen kan være på dansk, engelsk eller fransk.
Profile Avatar Placeholder Large

Bina Vainer

Yoga underviser
Brunos portræt

Bruno Tagliasacchi Masia

Body Percussion underviser
Body Percussion involvere brug af hele krop på en sjov og engagerende måde. Lære at spille din egen krop med grundlæggende trin-figurer og tag vi derfra med improvisation og alt de lyde din krop og dig kan kaste spontant ud! Selvtillid, rytmisk forståelse, krop bevægelse og ideér der springer op og ned mens vi danser rytmisk! klap, tcich, kaboom
D portræt

Darakhshan Iqbal

Adm. leder
Malenes portræt

Malene Bichel

Underviser

Malene er uddannet sanger og har i mange år uddannet pædagoger og folkeskolelærere i stemmebrug og sang. Hun er desuden lektor i musikpædagogik på Rytmisk Musikkonservatorium og stemmecoach på IT-Universitetet.

Profile Avatar Placeholder Large

Oliver Hirsh

Underviser
Runes portræt

Rune Solvang

Underviser
Thomas portræt

Thomas Thaarup

Klaverunderviser
Grundlæggende musikundervisning helt fra scratch. Med udgangspunkt i klaveret, tager vi fat i alt fra nodelæsning, klaverteknik, musikteori, hørelære, og alt det der gør at man kommer godt og sikkert ind i musikkens farverige verden.